Salangen-Nyheter

Trengte nytt juletre:

Fikk tre nye juletrær

Lavangsheimen mottok ett nydelig tre fra Fagforbundet og Prix på Tennevoll. FOTO: NORUNN JOHANSEN.

De har i flere år hatt ett kunstig juletre på Lavangsheimen, men treet har blitt slitt og modent for utskiftning. I den anledning ønsket både beboerne og de ansatte på Lavangsheimen seg nytt juletre, men det var vanskelig for de å få tak i da det kostet en del.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

De har nå fått seg tre nye juletrær slik at de kan dekorere litt mer flere steder. De vant det første på en Facebook- konkurranse som var hos hagesenteret i Narvik, det andre var de så heldig å få av Lavangen Byggindustri og det tredje hadde Fagforbundet og Prix i Tennevoll spleiset på.

- Vi tenkte det ville være en fin ting å gjøre, vi syns de gjør en fin jobb på Lavangsheimen, forteller daglig leder ved Lavangen byggindustri, Lars Petter Nilsen til nettavisen.

Da andre ting hadde stoppet opp grunnet Covid-19 var det ikke lett å skape like mye positivitet. Det har ikke kunne vært besøkende, men de har nå begynt å åpne litt for det.

- Beboerne har flere ganger uttrykt glede over de fine juletrærne, og de syns det er svært koselig, sier leder ved PRO-avdelingen Norunn Johansen.

En flott gave fra Lavangen Byggeindustri som beboere og ansatte er svært fornøyd med. FOTO: NORUNN JOHANSEN.