Salangen-Nyheter

Samlet mennesker fra hele regionen:

Fin markering av 1.mai

Rundt 80 personer var samlet til felles 1.mai- markering i Gratangen i år.

MOAN,GRATANGEN: Rundt 80 personer fra hele regionen samlet seg til felles 1.mai- markering på "Fjøsen-Pub" i Gratangsbotn hos Kurt Jensen. Det hele ble en trivelig ettermiddag for alle!.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det har blitt en tradisjon for alle Arbeiderparti- lagene i vår region å samles til en felles 1.mai- markering over kommunegrensene. I år var arrangementet lagt til Gratangen og Arbeiderparti- laget der. Markeringen av arbeidernes frihetsdag ble gjort på pubben til Kurt Jensen i Gratangsbotn. Rundt 80 mennesker fra Salangen, Lavangen og Gratangen og flere kommuner med, kom på arrangementet der Trond-Agnar Eilifsen i Gratangen AP og statssekretær Roger Ingebrigtsen holdt apeller til folket.Utdanning og finanskrise

Appelene til de to Arbeiderparti- kameratene gikk ut på ulike temaer. Eilifsen snakket om utdanning og ungdomssatsing i nord. - Vårt mål må være at nordnorsk ungdom skal bli et norsk varemerke, med kunnskap, kompetanse og lojalitet til landsdelen, sa Trond-Agnar Eilifsen på markeringen.  Roger Ingebrigtsen tok opp finanskrisen som skaper stor arbeidsledighet i Europa, og hvordan Norge med trygg økonomisk styring kan komme seg gjennom krisen. - At det går godt med Norge skyldes ikke flaks, men en ansvarlig og langsiktig økonomisk politikk, sa Ingebrigtsen fra 1.mai- talerstolen i Gratangen. Etter apeller og mye sang ble det selvsagt også tid til kaffe og kaker i anledning den store dagen!.