Salangen-Nyheter

Oppstart av quizåret 2016:

Finn kunnskapsbøkene!

Jostein Sagerup er quizmaster og utfordrer alle quizere til å komme på kroa. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Det er bare å finne fram kunnskapsbøkene og koste støv fra atlaset. I morgen fredag er det nemlig en ny runde med quiz og det blir spennende å se hvem som blir årets quizlag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Etter flere forespørsler har det blitt satt opp nye runder med quizkvelder for 2016. Nå førstkommende fredag vil årets første quizkveld arrangeres på kroa. Quizmaster Jostein Sagerup er spent på å se hvordan quizåret 2016 blir. - Nå begynner vi begynner med blanke kort. Vi har mange ivrige quizere i Salangen!. Etter å ha fått mange spørsmål om når vi skal komme i gang begynner vi nå på fredagen. Dette vil bli en bra åpning av quizåret og det kommer til å bli en god stemning på kroa, lover Jostein Sagerup til nettavisen.

Forbered deg

For de som trenger å oppdatere sine kunnskaper kan Sagerup fortelle at de kjører som vanlige emner som geografi, sport og blandingsspørsmål. Det vil også være noen lokale spørsmål. - Det går litt tid å finne spørsmål, men jeg er ute og har øyne og ørene oppe etter interessante spørsmål. Det er faktisk nesten en hel dags jobb med å være i skjul med å produsere nye spørsmål. Jeg holder spørsmålene godt til brystet, sier Jostein Sagerup etter at denne journalisten prøvde å få et forsprang på spørsmålene.