Salangen-Nyheter

Ser en klar økning i besøkstallene:

Fjellkysten i utvikling

Det er gode tider for Fjellkysten gjestehus i Lavangen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Det er gode tider for Fjellkysten gjestehus i Lavangen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

ÅBREKKA: Enda en sommersesong går mot slutten for Fjellkysten gjestehus, og daglig leder Tor Lyngmo ser helt klare resultater av deres langsiktige markedsføring, og understreker at de for tiden har stort fokus på utvikling.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det er ingen tvil om at Nord-Norge har sin plass på listen over eksotiske reisemål, med sin storslåtte natur, høye fjell, dype fjorder, troll, nordlys, samer og klippfisk.  Men, det betyr ikke dermed at man er tvunget til å lykkes om man satser innen turistnæringen.  For Fjellkysten gjestehus i Lavangen, har de truffet spikeren på hode gang på gang, og har hele tiden hatt stort fokus på utvikling, markedsføring og originalitet.  Dette er noe Tor Lyngmo tydelig ser i sine tall.  - Vi ser en tydelig økning både i drift og besøkstall, dette er et resultat av vår langsiktige markedsføring.  I tillegg er Nord-Norsk reiseliv nå på en bølge, som har veldig positive innvirkninger både for oss og reiselivsnæringen i hele regionen, forteller Lyngmo til nettavisen.

Godt samarbeid mellom reiselivsaktørene

I hovedsak er det utenlandske turister som besøker Fjellkysten, og en god del vandreturister som har bodd på gjestehuset i flere dager, til en uke for å besøke andre lokale turistmål i distriktet. Lyngmo skryter av et nært og godt samarbeid mellom reiselivsaktørene i regionen som er med på å løfte hverandre, noe han ser på som et stort pluss.  - Det er selvfølgelig positivt, vi har hatt en økende utvikling av turistnæringen, men også næringslivet generelt i de siste årene, det har gitt resultater for alle parter, opplyser Lyngmo.

Driftsleder Marte Skrikerud og daglig leder Tor Lyngmo er fornøyd med utviklingen til Fjellkysten gjestehus. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Kommer stadig nye utfordringer

Med utvikling oppstår nye utfordringer, det legger ikke daglig leder ved Fjellkysten skjul på.  Med et økende antall besøkende har de nå fått en utfordring med å ta unna alt skittentøyet.  - I den siste tiden har skittentøyet blitt et problem, men dette er bare en utfordring som er enda et resultat av utviklingen.  Det er klart at det vil hele tiden oppstå nye utfordringer, slik vil det alltid være, men vi føler vi har de nødvendige ressursene til å løse dette også, sier Lyngmo avsluttende.

Annonse