Salangen-Nyheter

10.klasse ved Salangen skole:

Flasker til klassetur

Solveig Tunheim Hammarstrøm og Sondre Roald Tunheim er begge klar for flaskeinnsamling i dag. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

Solveig Tunheim Hammarstrøm og Sondre Roald Tunheim er begge klar for flaskeinnsamling i dag. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

SJØVEGAN: I dag mandag til og med torsdag vil 10.klasse ved Salangen skole banke på dørene rundt om i kommunen. De vil gjerne ha dine flasker som kan pantes for å skaffe penger til skoletur våren 2016 til København.

Publisert:

Annonse
Annonse

Hvert år drar skoleklasser fra Salangen skole på tur. For å kunne finansiere slike turer jobber hele klassen, gjerne et helt år i forveien, med ulike aktiviteter. - Vi i 10. klasse skal foreta flaskeinnsamling i hele Salangen og starter i dag mandag ettermiddag. Dette skal vi holde på med til og med torsdag ettermiddag. Så nå håper vi at innbyggerne i kommunen vil gi tomflaskene til oss, for da bidrar de med å finansiere vår klassetur til våren 2016, sier Solveig Tunheim Hammarstrøm og Sondre Roald Tunheim til nettavisen.

Roder

For å kunne gjennomføre en slik innsamling har elevene organisert det godt. - Alle 27 elevene i klassen er med å bidrar for å skaffe penger til denne turen vår. Tyve elever i klassen blir med på flaskeinnsamlingen og kommunen er delt inn i roder hvor to elever har hver sin rode. alt er klart og planlagt, så nå håper vi at folk tar godt imot oss, sier Solveig og Sondre som er spent på hvor mye de klare og få inn.