Salangen-Nyheter

Fjellkysten skulle bli sauefjøs:

Flere skjønte spøken

Tor Lyngmo smiler godt etter at flere tok spøken i går om at Fjellkysten skulle forvandles til en stor sauefjøs. FOTO: JON HENRIK LARSEN

ÅBREKKA: Flere av nettavisens lesere skjønte vår nyhet i går om at Fjellkysten Gjestehus i Lavangen skulle bli stor sauefjøs, var en stor aprilspøk. - Vi har hatt mange telefoner hit til oss, som også har resultert i litt inntekt, sier innehaver Tor Lyngmo (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I går på 1.april skrev nettavisen om eierene bak Fjellkysten Gjestehus i Lavangen som hadde valgt å gjøre Fjellkysten om til et gigantisk sauefjøs. - Bygget egner seg godt siden det er et betongbygg, med godt ventilasjonsanlegg og mange vannpunkter, sa Tor Lyngmo til nettavisen. Det hele var selvsagt en stor aprilsnarr.

- Mange telefoner

Innehaver av Fjellkysten Gjestehus, Tor Lyngmo ler godt av responsen som har kommet på spøken. - I motsetning til hva det står i sauefjøs saken, har vi på Fjellkysten større aktivitet nå enn noen gang før, sier en glad Tor Lyngmo. Han sier at han har mottatt både smser og telefoner fra folk som synes at nyheten på Salangen-Nyheter i går var en artig spøk. - Mange har fått seg en god latter!. Det har også resultert noen ekstra bestillinger til Boknafisk- laget som vi skal ha på lørdagen np. Nå er det kun 8 ledige plasser igjen. Nå gleder vi oss bare til lørdag for en hærlig kveld i kystkulturens navn, sier Tor Lyngmo og understreker at det det gjør seg med litt humor i hverdagen.