Salangen-Nyheter

Husk valgkort og identifikasjon:

Flere vil forhåndsstemme

Grethe Davidsen Kleppe i Salangen kommune opplever at stadig flere velger å benytte seg av muligheten til å forhåndsstemme. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Forhåndsstemmegivningen foran høstens kommunevalg er i gang, og alt er på plass på rådhuset i Salangen for de som nå vil stemme.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Fire år er gått siden forrige kommune- fylkestingsvalg. Vi står foran et nytt og spennende valg i alle kommunene. I enkelte kommuner og fylker er det ekstra spennende på grunn av at noen kommuner og fylker blir slått sammen fra og med året 2020. I den sammenheng er det viktig at alle får muligheten av å avgi sin stemme, for å være med på å si ifra hvilke personer som nettopp du vil skal styre kommunen du bor i de neste fire årene.

Tilgjengelig fra og med mandag

I Salangen kommune kan du nå forhåndsstemme fra og med i dag mandag 12.august og frem til og med den 6.september. Dette kan kan gjøres i Salangen kommunes administrasjon fra kl 09000 til kl 14000 fra mandag til fredag. Dersom du vet at du er forhindret å avgi din stemme på valgdagen, så benytt sjansen å gi din forhåndstemme.

- Husk identifikasjon, om du har glemt valgkortet kan vi ordne deg et nytt, forteller Grethe Davidsen Kleppe i Salangen kommune. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.