Salangen-Nyheter

Gro 4H i Salangen:

Flinke tilretteleggere

Gro 4H i Salangen hadde #Nattinaturen i Salangen i helga. Noe som ble en stor suksess.

ELVENES: Gro 4H i Salangen, som til neste år kan markere sitt 40 års jubileum, var vertsskap og hadde lagt flott til rette for alle deltakerne som deltok på overnattingstur i naturen sist helg.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 09.09.2015 kl 00:00

Annonse
Annonse

I forbindelse med Friluftslivets år er kommuner over hele landet utfordret til å ta i litt ekstra for å motivere til friluftsaktivitet og bruk av turmål i lokalmiljøet. Et av tiltakene er #nattinaturen 5. september, der lokalpolitikere over hele landet ble utfordret til å gå foran med et godt eksempel, og forsøke å sette norgesrekord i uteovernatting. I Salangen kommune ble #nattinaturen arrangert på Elvenes i Øvre Salangen, en naturperle som alle vet er godt tilrettelagt for allmenn bruk.

Var vertskap

Gro 4h, som nylig markerte 30-årsjubileum var vertsskap og hadde lagt flott til rette for alle deltakerne. Volleyball, lek på den nydelige stranda, gitar og sang, samt samtaler rundt bålet gjorde at stemningen var stor både hos store og små. 22 personer, derav 5 politiske listekandidater, tok utfordringen med å sove ute. Nye varianter tilberedt på bålet var popcorn og sjokoladekake stekt i appelsinskall. Gro 4h har i da 9 aktive medlemmer, men ønsker seg gjerne flere. De beskriver sin aktivitet som nært knyttet til friluftsliv og gårdsdrift på 4h-gården på Hauan, og oppfordrer alle interesserte til å prøves seg i Gro 4h.