Salangen-Nyheter

Skileikanlegget gjenåpnet:

- Flott for ungene

Det har blitt lagt ned flere tusen timer med dugnad for å kunne åpne skianlegget på Vasshaug.

VASSHAUG: Sist helg ble Vasshaug skileikanlegg åpnet for sesongen. Anlegget driftes av foreningen Vasshaug Skileikanlegg. - Flott tilbud for voksne og barn med ski og brett, sier Frode Hansen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Forde Hansen sammen med andre har lagt ned en enorm dugnadsinnsats for å bevare skianlegget på Vasshaug. For andre året på rad har de åpnet skileikanlegget. Frode Hansen nevner at det var en bra åpning i helga. - Vi hadde bra besøk, det var mange voksne og unge som koste seg, sier Frode til nettavisen.

- Dette skal vi få til

Hansen forteller at de ønsker å kunne opprettholde et slikt tilbud hvert år, men det ville nok ikke vært en realitet om det ikke hadde vært for dugnadsinnsatsen til innbyggerne. - Jeg snakket med en av de som har jobbet med dugnad hele veien, og han har nevnt at han har brukt 40 timer med innsats bare i vinter. Folk er veldig positive til anlegget og har lyst til å hjelpe til. Vi har flere som hjelper til under dugnadene, sier Hansen.

Mer dugnadsarbeid

Sesongen er under full planlegging. - Vi har små planer for 2016, men det meste er på plass føler vi. Det krever litt mer arbeid, blant annet å bearbeide bakken slik at den krever mindre snø. Det er en gapahuk og en varmehytte der oppe som folk kan bruke og grille medbrakt mat, avslutter Hansen til nettavisen. Skileikanlegget vil være åpent fra 12.00-15.00 hver lørdag og søndag, utenom åpningstider vil det bli annonsert på Facebook.