Annonse
Salangen-Nyheter

SIF Turns særtropp leverte:

Flott moteoppvisning

På bildet: Turnerne i fra særtroppen til SIF Turn var flinke mannekenger lørdag formiddag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

På bildet: Turnerne i fra særtroppen til SIF Turn var flinke mannekenger lørdag formiddag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Lørdag formiddag var det lille torgområdet inne i Strandsenteret gjort om til en catwalk og kafe. Mannekengene fra SIF Turns særtropp gjorde en strålende jobb.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det var bra med salangsværinger og folk utenfra som møtte opp på Strandsenteret lørdag formiddag. De fleste hadde kommet for å se på moteoppvisningen til SIF Turns særtropp. Klærne som ble visst frem var fra klesbutikken "Kleo" i Strandsenteret. Brillene som mannekengene hadde på seg var fra Drecker Optikk.


På bildet:

Alle mannekengene fra særtroppen stilte seg opp etter oppvisningen. Sølvi Dahlberg (t.v) bidro også på catwalken. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Spent

Det var noen spente mannekenger som en etter en gikk ut på gulvet, som for anledningen var omgjort til en catwalk. - Det var utrolig bra levert av jentene. De har aldri gjort dette før, og at de klarer og lage til en slik flott oppvisning, er bare fabelaktig, sa leder i SIF Turn, Hilde Løvberg til nettavisen.

På bildet:

Mens noen turnere gikk mannekeng, var det andre turnere som styrte med kafedriften. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Kafe og glede

I tilegg til moteoppvisning var det laget til en kafe inne i Strandsenteret, slik at folk kunne få kjøpt seg noe å bite i og drikke. Alle pengene som kom inn kassen på kafeen gikk til SIF Turns særtropp, som om ikke lenge skal ut og reise i det store land, og representere Salangen på beste måte. - Jeg synes de hadde en flott kafe. Det burde vært oftere slike tilstelninger her inne i Strandsenteret. Det gjør jo at folk samles, og det blir mer aktivitet på butikkene, sier en av de fremmøte, Karin Hugsted til nettavisen.


På bildet:

Trine Dahlberg Torgersen fremførte melodien "Jolene" i lag med pappa Bjarne Dahlberg. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Sangtoner

I tilegg til moteoppvisning og kafe hadde Bjarne Dahlberg fått med seg noen sangglade venner, som fremførte flere melodier inne på senteret. Marlene Løvberg samt Hanne Dahlberg fremførte flere melodier. I tilegg gjorde Trine Dahlberg en utrolig flott fremføring av Dolly Partons melodi "Jolene". Alt i alt, var hele arrangementet inne i Strandsenteret en suksess på lørdagen med en god ekstra inntekt til turnerne.

Annonse