Salangen-Nyheter

Folk har allerede forsynt seg:

Flytende julekos på Rema

Kjøpsmann ved Rema 1000, Ann Charlotte Selmersson har plassert ut de første pallene med julebrus, så nå er det på tide å ta de første smaksprøvene for årets sesong. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Tiden er inne til å teste ut de første dråpene av den søtlige julebrusen på Rema 1000. Noen sier det er for tidlig, andre sier at det endelig var på tide.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Grans Julebrus har inntatt bruspallene i Rema 1000 Sjøvegan og er nå klar til å testes, cirka 2 og en halv måned før julaften. En utenkelig stor mengde med brus har blitt produsert gjennom sommeren som den neste tiden skal konsumeres. Kjøpmann ved Rema 1000 Sjøvegan, Ann Charlotte "Lotta" Selmersson sier at de store flaskene allerede har kommet, men resten fra Mack og Ringnes lar seg vente litt til.

Grans Julebrus har flere år på rad fått terningkast 6 for både smak og tekstur. En folkevalgt favoritt med andre ord. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Besøkte bryggeri

Tidligere i sommer, i juni var Ann Charlotte på møte med Gran, der de besøkte bryggeriet i Sandefjord. I følge kjøpmannen var det veldig interessant og deres julebrus markerer første varen i butikkhyllene med ordet "jul" til seg, men "Lotta" avslører de står klar til når sesongen starter for fullt. – Vi har både lutefisk, ribbe og pinnekjøtt klar når tiden er inne, men først må man nesten få en smaksprøve av brusen, sier hun og ler.