Salangen-Nyheter

Vaktselskap i Salangen:

Flyttet til Bardu

Vaktselskapet Vakta AS har lagt ned sitt kontor på Sjøvegan, og flyttet foretningsadresse til Bardu. Her er daglig leder Hans Arne Iversen avbildet. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SETERMOEN/SJØVEGAN: Vaktselskapet Vakta AS som tidligere var et rent Salangen- firma, har nå flyttet foretningsadresse til Bardu kommune. Også ny medeier er kommet inn i selskapet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

I følge Brønnøysundregistret ble det foretatt endring av foretningsadresse høsten 2013 til Setermoen. Mens postadressen er på Finnsnes. I forbindelse med nyetableringen i Bardu bevilget formannskapet i Bardu nylig ett tilskudd på kr. 50.000 kroner til selskapet for kompetanseheving. Daglig leder Hans Arne Iversen forteller til nettavisen at det ikke er noe dramatikk i at selskapet nå har flyttet til Bardu. - Vi har ikke kunder i Salangen lengre. Derfor har vi kuttet ut nattruta der på vakthold. Vi har mest kunder nå i Bardu og Målselv, og vi vil være nære våre kunder der, det er mest lettvint, sier Iversen til nettavisen. Han understreker at selskapet gjerne vil fortsette samarbeidet med Millionfisken AS i Salangen i forhold til vakthold og sikkerhet. - Vi har ingen avtale for 2014 med de, men det er tidlig enda, sier Iversen.

Ny medeier

Selskapet har også fått en ny medeier i Truls Johansen. Tidligere var Hans Arne Iversen alene som eier. - Jeg ønsker ikke kommentere noe i forhold til eierforhold, men jeg kan bekrefte at vi har fått nye medeiere, sier Hans Arne. Satsingsområdet for selskapet for 2014 vil være festivalbransjen. - Vi ønsker håper også på flere boligalarmkunder i Salangen i tiden fremover, avslutter Hans Arne Iversen.