Annonse
Salangen-Nyheter

Bruktmarked i kirka:

Fokus på gjenbruk

Anne Nesje oppfordrer interesserte til å rydde loft og kjellere. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

Anne Nesje oppfordrer interesserte til å rydde loft og kjellere. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Gjenbruk er i fokus da den grønne menigheten arrangerer bruktmarked i Salangen kirke. De som ønsker å få solgt noe bør bestille bord godt tid i forveien.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det ble ingen bruktmarked i fjor i Salangen kirke, men i år satser den grønne menighet på å arrangere et nytt bruktmarked i menighetssalen. - Det fungerer på den måten at de som ønsker å selge ting bestiller et bord. Du bestemmer selv prisen på de gjenstandene du ønsker å få solgt, og du får de beholde pengene selv, forklarer Anne Nesje ovenfor nettavisen.

Gjenbruk i fokus

Nesje informerer videre at om det er store ting kan gjenstandene plasseres utenfor kirka. - Det er ingen grense på størrelse, sier hun videre. Bruktmarked er en fin anledning til å rydde loft og kjellere, og gå på jakt etter små og store skatter. - I stedet for å kaste det man ikke lengre har bruk for kan man heller selge det videre. Vi har blitt en grønn menighet og da er det viktig å ha fokus på forbruk og miljø, sier hun avsluttende til nettavisen.

Bruktmarkedet er 13. mai i Salangen kirke. Bestill bord i god tid og minst en uke før ved å ringe kirkekontoret ved Tonje Østvik: 913 61 247. De som kjøper et salgsbord til 100 kroner kan selge sine saker.

Annonse