Salangen-Nyheter

"Lotta" trives i sin nye jobb:

Føler seg godt mottatt

Ann-Charlotte Selmersson begynner som kjøpmann 4.september. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: For omlag en måned siden begynte Ann-Charlotte "Lotta" Selmersson å jobbe på Rema 1000 på Sjøvegan, så langt føler hun seg godt mottatt og er ser frem til å overta som kjøpmann i september.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I hele 17 år har Ann-Charlotte "Lotta" Selmersson vært ansatt hos Rema 1000, og den 4.september blir hun den nye kjøpmann på butikken her på Sjøvegan. Tidligere jobbet hun på Rema 1000 i Harstad, men for en måned siden flyttet hun til Salangen og begynte å jobbe på den lokale Rema 1000 butikken. - Det har vært veldig hyggelig å begynne her, det er mange trivelige kunder og gode kolleger, forteller Selmersson til nettavisen.

- Jeg er ikke typen til å sitte hele dagen på kontor å leke direktør, jeg trives best ute i butikken blant kundene, sier Ann-Charlotte "Lotta" Selmersson. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Ønsker å utbedre vareutvalget

Ettersom hun kun har jobbet her en kort tid har hun brukt mye av tiden på å bli kjent med butikken så vel som å gjøre noen endringer for å gjøre butikken mer kundevennlig. - Så langt har jeg forandret litt på frukt og grønt avdelingen, men det er bare en begynnelse, sier "Lotta". I tillegg til endringer i butikken har hun også gjort sin første bestilling av varer, og legger til at hun ønsker å utbedre vareutvalget mer etter hvert for at kundene skal ha et bredere tilbud.