Salangen-Nyheter

Skal delta på regionsamling:

- Føles ubeskrivelig

Ulrikke Haugseth Thomassen sier at det føles ubeskrivelig å være med. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

ØVRE SALANGEN: Neste helg arrangerer Troms Fotballkrets Nord-Norsk kretslagsturnering, og den tøffe jenta fra Øvre Salangen Idrettsforening, Ulrikke Haugseth Thomassen er blitt tatt ut.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Kretslagsturneringen er for spillere født i 2001, 2002 og 2003, og uttaket er basert på de samlingene Troms Fotballkrets har hatt høsten 2016 og vinteren 2017. Fra Øvre Salangen Idrettsforening stiller den tøffe jenta Ulrikke Haugseth Thomassen opp til kamp. - Det er utrolig artig å bli tatt ut. Da jeg ble fortalt at jeg skulle til regionsamlingen trudde jeg ikke først på det, sier hun med en ubeskrivelig følelse.

- Det er tøft

Bardufoss-tiltaket er ment som et kartleggingstiltak inn mot uttak til Statoil Landsdelsamling og sommerens Talantleir. Thomassen kan fortelle at hun ser frem til å møte andre engasjerte fotballspillere neste helg, men det er kampene som er høyest på lista. - Jeg gleder meg til å kunne vise meg frem, sier hun stolt til nettavisen. Thomassen trener fire ganger i uken, og å være den eneste jenta fra ØSIL sier hun er veldig tøft. - Å vite at man blir tatt ut på noe sånt skaper motivasjon på å bli bedre og å fortsette med fotball, sier hun avsluttende til nettavisen.

ANNONSE
Annonse