Salangen-Nyheter

Z-Interiør i over 5 år:

Folk lager sin egen stil

Daglig leder ved Z-Interiør, Kari Rognsaa er stolt over årene med interiørbutikken i Salangen, og ser fram til mange flere år med stilfulle varer. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Daglig leder ved Z-Interiør, Kari Rognsaa er stolt over årene med interiørbutikken i Salangen, og ser fram til mange flere år med stilfulle varer. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: For fem siden fikk Salangen sin helt egen interiørbutikk ved navn Z-Interiør. Daglig leder, Kari Rognsaa kan fortelle at de har vokst mer enn tre ganger siden da.

Publisert:

Annonse
Annonse

Butikken som ble etablert i november 2012 har over tiden bygd seg sakte men sikkert opp. De har vokst mer enn tre ganger det som de beregnet første gang, og de har alltid tilpasset seg etter hva folket ønsket og trengte, og så klart fulgt sesongenes mote som ofte bytter innhold. Daglig leder, Kari Rognsaa forteller at salangsværinger bryr seg om interiør og design. - Jeg vil påstå at folk generelt er litt opptatt av at det er koselig i sine egne hjem, forteller Rognsaa til nettavisen, og legger til at de gjerne skulle ha hatt større plass til alle produktene som kundene ønsker.

Interiørbutikken har alltid noe spennende på lur til kundene som kommer innom for å skaffe det de trenger for å oppdatere sitt egen hjems interiør. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Godt og blandet

Z- Interiør er en butikk med noe for alle i form av både møbler, pyntegjenstander og diverse ting som alle trenger i sine hus. Det interiørbutikken har størst utvalg av er derimot belysning i form av lamper i veldig mange forskjellige utsender og stiler. Rognsaa forteller at tanken bak Z-Interiør veies ned til tre små ord. - "Alt til hus" var intensjonen vår når vi startet med denne butikken, sier Rognsaa, og legger til avsluttende at man ikke alltid trenger å følge moten. - Alt kan være på mote og smaken er veldig individuelt på hvilken type man vil være, så det er eller bedre å lage sin egen stil. Noen skifter stil hele tiden, og andre er tro til sin personlige type, avslutter Rognsaa og ler.