Salangen-Nyheter

Åshild Bendiktsen med klar tale:

- Folk sparer penger

På bildet: De gamle ICA-lokalene i Huset mot havet, står enda tomt. FOTO: JON HENRIK LARSEN

For tiden står det flere tomme foretningslokaler på Sjøvegan. Ingen vil leie akkurat nå. -Det er vanskelige økonomiske tider. Folk vil spare pengene enda, sier styreleder Åshild Bendiktsen i Huset mot havet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Siden midten av desember i 2008 har lokalene etter ICA-butikken på Sjøvegan stått tomme. - Vi er hele tiden interessert i å komme i en dialog med interesserte leietakere på lokalene. De er jo midt i smørøyet for næringsvirksomhet, har styreleder i Huset mot havet, Åshild Bendiktsen tidligere uttalt til nettavisen. I det siste året har flere gjort henvendelser til Bendiktsen, men ingen har vært konkret i forhold til å leie. - Det er vanskelige økonomiske tider. Folk er forsiktig med pengene, og vil ikke leie lokaler nå, sier Åshild Bendiktsen.Store lokaler

Lokalene som er på 457 kvadrat, kan være lukrativ for flere typer virksomhet. - Vi vil være behjelpelig sammens med en ny leietaker. Vi har gjort en del i forhold til fasaden, med å skifte ut veggen med vinduer i fronten, forteller Åshild Bendiktsen som håper det snart blir lys i lokalene igjen. Det er ikke lagt noe plan for hva man skal gjøre, dersom man ikke får leid ut lokalene. - Vi har halvert leieprisen for ett år på lokalene. Vi tar rundt 300.000 kroner i leie for året på lokalene, sier Bendiktsen til nettavisen.