Salangen-Nyheter

Aps ordførerkandidat Sveinung Nyvoll:

- Folk vil ha et skifte

Ordførerkandidat for Salangen Arbeiderparti, Sveinung Nyvoll er klar til å bli ordfører i Salangen. - Når man ser på stemmene etter valget, så er det klart at folk vil ha et skifte, sier Nyvoll. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Årets kommunevalg i Salangen har vært godt for Salangen Arbeiderparti. Med 44,4% av stemmene fra innbyggerne i kommunen kan det bli skifte av ordfører i Salangen. - Jeg er klar til å ta ansvar, sier ordførerkandidat Sveinung Nyvoll.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Resultatet av årets valg i Salangen tyder på at folk vil ha et skifte. - Vi er veldig fornøyd over å ha gjort et godt valg. Men dette er lagspill for vi er en flott gjeng i Arbeiderpartiet som har jobbet målretta i valgkampen. Vi har gått ut til folk og fremmet vår politikk og det ser ut til at vi har nådd frem med det når vi ser det gode resultatet for vår del, sier en tydelig fornøyd Sveinung Nyvoll til nettavisen. Dersom Arbeiderpartiet skal få flertall i kommunestyret, er de avhenig av samarbeid med Salangen Sosialistiske Venstreparti og Salangen Kristelig folkeparti.

Avhengig av andre

Dersom det skal bli et skifte av ordfører, så må det forhandlinger til. - Det er helt klart at jeg skal ikke ta den seieren på forhånd, så det vil den nærmeste tiden avspeile. Men det er nok slik at jeg tror folk har vært opptatt av kommunesammenslåing og hva de forskjellige partiene mener i denne saken, så det er ikke utenkelig at det har vært en medvirkende årsak når folk avga sin stemme. Vårt hovedfokus vil være næringsutvikling, åpne prosesser og selvsagt økonomi, sier en glad Sveinung Nyvoll avslutningsvis til nettavisen.