ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Skal legge en slagplan for folkefesten:

Folkemøte om sykkelritt

Møtet starter klokken 19:00 og varer til 20:30 i storsalen i Salangen Kulturhus, torsdag den 23. mars. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Torsdag 23. mars inviterer kultursjefen i Salangen, Kurt Jan Kvernmo til folkemøte om Arctic Race of Norway 2017. Møtet finner sted i storsalen i Salangen kulturhus.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Ettersom Salangen er en av vertskommunene under årets Arctic Race of Norway har Arctic Race of Norway gitt noen utfordringer til kommunen som blant annet skal diskuteres under møtet. I invitasjonen står det også at ved at Salangen spiller en så stor sentral rolle under Arctic Race of Norway medfører dette mange fantastiske muligheter, som burde utnyttes på best mulig måte for å virkelig sette kommunen på verdenskartet.

Direktesending til 180 land

Første etappe går 10. august og starter på Engenes og går over Mjøsundbrua til Einarmyran og videre til Narvik, mens andre etappe som er den 11. august starter på Sjøvegan til Bardu, via Øvre Salangen, for så tilbake til Sjøvegan og via Nattmålskaret til Dyrøy, Sørreisa før mål på Bardufoss, hvorav det blir direkte TV-sending til over 180 land.

Møtet starter klokken 19:00  og varer til 20:30 i storsalen i Salangen Kulturhus, torsdag den 23. mars.