Salangen-Nyheter

ARN publikumet:

Folket er fornøyd

Johan Laukli kommer fra Fauske, og er her oppe i annet ærend, men ARN sto selvfølgelig på besøkslisten. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Det var mye folkeliv i sentrum i går, vår journalist i felt har vært ute å snakket med noen av publikummerne som hadde møtt opp på Sjøvegan for å være med å oppleve den gode stemningen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det var mange som trakk til gatene og sentrum av Sjøvegan under fredagens folkefest. En av de som hadde tatt turen var Johan Laukli som kom helt fra Fauske, hovedsakelig for å besøke bekjente, men ettersom folkefesten var i umiddelbar nærhet tok han turen for å oppleve livet. - For det første må jeg jo si at det er fantastisk fint vær i dag, og det er jo helt suverent at det blir så mye oppstyr rundt dette, selv om det ikke er noen overraskelse at det samles mye folk her, forteller Laukli ovenfor nettavisen.

Imponert over arrangementet

Litt mer lokal er Ola Gjertsen og Egil Fjeldstad som også har tatt turen ned til sentrum for å kjenne på trøkket. - Jeg bor slik til at jeg har god utsikt over området her, og jeg er rent imponert over hvor mye de har stelt i stand.  Dette er et fantastisk arrangement, forteller Ola Gjertsen. For Egils del har han tatt sykkelen med seg, ettersom han bor omlag en kilometer unna, men legger ikke skjul på at han valgte sykkel også for å imponere. - Jeg håpet å imponere sykkel-eliten her i dag, ler Fjeldstad til nettavisen.

Ola Gjertsen til venstre sammen med Egil Fjeldstad.  - Jeg må skryte til initiativtakeren på Engenes for dette store arrangementet han har fått til, sier Egil. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.