Annonse
Salangen-Nyheter

Avlyste motorsagskurset:

For få påmeldte

Inntil videre har Lars-Kai Nordmo pakket bort motorsaga. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Inntil videre har Lars-Kai Nordmo pakket bort motorsaga. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: På grunn av for få påmeldte måtte Lars-Kai Nordmo ved Felleskjøpet på Sjøvegan se seg nødt til å avlyse motorsagskurset. - Det er mange uerfarne motorsagbrukere. Derfor vil vi prøve å sende en ny innbydelse på høsten, sier Nordmo.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det var planlagt i regi av Felleskjøpet på Sjøvegan å holde et motorsagskurs i går formiddag. På grunn av for få påmeldte måtte Lars-Kai Nordmo se seg nødt til å avlyse kurset. - Det ble for få påmeldte til å holde kurset. Det var bare fem stykker som hadde meldt seg på. Det er litt skuffende at det ikke var flere, men jeg forstår at våren er en hektisk tid for mange, sier Lars-Kai Nordmo til nettavisen.

Prøver på nytt igjen

Nordmo kommenterer videre viktigheten med slike kurs, og vil prøve å sette opp et nytt kurs fra høsten av. - For ufarne kan motorsag være skumle greier. Folk må være våken fra høsten av da jeg skal prøve å sette opp et nytt kurs. Jeg oppfordrer flere damer til å ikke være så redd å melde seg på, mannfolkene er ikke så flinke de heller, avslutter Nordmo og legger i fra seg motorsagen.

Annonse