Salangen-Nyheter

Vil toppe fjorårets suksess:

Forbereder konserter

Artisten Magnus Wærness skal holde julekonserter sammens med Kjølenkoret i Salangen, Lavangen og Gratangen. FOTO: BYRÅ

SJØVEGAN: Kjølenkoret skal 21. november holde julekonsert i Salangen kirke. Konserten blir også holdt i Gratangen kirke 20. november og i Lavangen 22. november. Konsertene i år har som mål og toppe fjorårets konserter i alle ledd.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Øvingene til konserten har pågått en god stund, og nå begynner sangene og sitte. - I år fortsetter samarbeidet med vokalisten Magnus Wærness. Og det dukker opp flere du kanskje kjenner til. Som Steinar Krognes som er med som trommeslager. Han er mest kjent som trommeslager for Åge Aleksandersen og fra tiden sin i Stage Dolls. Andre kjente fjes som er med i konsertene er Henriette Myrslett, Mona Digre Markussen og Øyvind Nilsen, sier dirigent Hans Erik Børve til nettavisen.

Proft

Kjølenkoret er kjent for å holde kvalitet over sine konserter. I år er heller ingen unntak for det når de stiller med proffe lys og lyd- folk. Kort sagt, hele konseptet er godt gjennomtenkt og koret har gidd mye for at dette skal kunne gjennomføres. - Nå håper vi folk kommer på konsertene, for her blir det mye å glede seg til av flott korsang og solistnummere, avslutter Børve til nettavisen.