Salangen-Nyheter

Salangen IF Turn:

Forbereder seg til KM

Særtroppen til Salangen IF Turn øver og øver før kretsmesterskapet skal avholdes i bygda den 6.november i år. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Den 6.november er det klart for kretsmesterskap i turn for Troms i Salangen. Allerede er de lokale turnerne i Salangen godt i gang med treningene før mesterskapet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Søndag 6.november kommer det turnere fra hele Troms til Salangen for å delta i kretsmesterskapet. Det er flere år siden at Salangen IF Turn var arrangør for mesterskapet. - Det blir kjempeartig. Det har ikke vært KM her i Salangen siden jeg drev på med turn, og det er noen år siden nå, sier trener for særtroppen til SIF Turn, Tone Steinsund. Hun driver i disse dager med treninger på sine turnere før mesterskapet. - Vi øver hele tiden oss til mesterskapet. Vi er jo en konkurransetropp. Vi øver innenfor tumbling og trampett, sier Steinsund.

Mange turnere

I høst er det over 100 turnere som er med i Salangen IF Turn. Noe som må sies og være veldig bra, og aktiviteten i laget er økende. - Vi har syv jenter og en gutt i vår tropp. De er veldig flinke og dyktige, sier hovedtrener Tone Steinsund tydelig fornøyd.  Hun legger ikke skjul på at både hun og turnerne har litt nerver før mesterskapet. - Vi har litt nerver ja. For to år siden fikk særtroppen 3.plass i trampett på kretsmesterskapet da. Mens for ett år siden fikk dansetroppen i turngruppa første plass i KM i Tromsø, sier Steinsund.

Ønsker flere velkommen

 

Hun håper at flere ungdommer i Salangen har lyst til å være med på turn fremover. - Det er bare å komme og være med på treningene vi har på tirsdagene fra kl. 18.15 til 20.45 i Salangshallen. Så får man se litt nærmere på hva vi driver med, avslutter Steinsund.