Salangen-Nyheter

Klargjører skisesongen:

Forbereder vinteren

Kenneth Daleng oppfordrer alle som bruker løypa til å møte opp i morgen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SELJESKOGEN: Høsten er kommet og forberedelsene til den kommende skisesongen er smått i gang. SIF-Ski oppfordrer folk om å hjelpe med å fjerne kratt og busk før snøen legger seg og skiene spennes på!

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Salangen IF-Ski oppfordrer alle som bruker løypene i Seljeskogen til å stille opp og være med på å rydde traseene for kratt og kvist i morgen

lørdag 24. september klokken 11.00

. Selv om det er fortsatt bare høst ønsker SIF-Ski å starte forberedelsene til den kommende skisesongen. - I Salangen er vi så heldig å ha noen flotte turtraseer som brukes av mange, men disse må også ryddes og holdes ved like. For at disse løypene skal være klar til snøen kommer, er det nå tid for å få de ryddet, sier Kenneth Daleng til nettavisen.

Arrangerer ryddedugnad

I tillegg til Salangstrimmen og onsdagsrennene er lysløypene godt i bruk gjennom hele sesongen av flittige ski- og turgåere. SIF-Ski oppfordrer derfor at alle stiller opp i morgen. - Vi møtes på skistadion i Seljeskog i morgen kl. 11.00, så fordeler vi oss ut der i fra. Ta med ryddesaks, ryddesager, motorsag eller annet egnet utstyr, avlsutter Daleng til nettavisen. Om ikke alt skulle bli klart å rydde bort i morgen har de også satt av lørdag 8.oktober og søndag 9.oktober.

ANNONSE
Annonse