Salangen-Nyheter

Besøk fra Jerusalem:

- Fornøyd med arbeidet

Eilat Elkana (t.v.) og Gali Huminor måtte selvfølgelig ta et bilde med den flotte fjorden i Lavangen. FOTO: PRIVAT

TENNEVOLL: I forrige uke fikk Lavangen besøk av to lærere fra det Hebraiske Universitetet i Jerusalem. - Jeg fikk den ære av å være både vertskap og guide, sier Lars-Joar Halonen til nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I forrige uke besøkte Eilat Elkana og Gali Huminor, to lærere ved det Herbraiske Universitetet Lavangen for å se statusen på det arbeidet som gjøres i språksenteret. - Enkelt sagt var de innom for å komme med innspill på hvordan vi kan enklere lære bort språk. Det viktigste med besøket var at de fikk se forholdene, blant annet arbeidet med vår samisk språkbarnehage. De var veldig fornøyd med det vi har fått til og kom egentlig ikke med så mange innspill, sier daglig leder Lars-Joar Halonen, ved språksenteret i Lavangen kommune.

Lamslått av naturen

Gjestene overnattet på Fjellkysten fra torsdagen til fredagen, og Halonen fortalte at de ble lamslått av naturen. - De ble veldig begeistret da de så fjorden, fjellet og landskapet. De måtte selvfølgelig bli avfotografert framfor fjorden vår. Det var virkelig flott å få æren av å være både vertskap og guide, avslutter Lars-Joar Halonen til nettavisen.

Jentene besøkte også den samisk språkbarnehagen i Lavangen. FOTO: PRIVAT

ANNONSE
Annonse