Salangen-Nyheter

Fornyet konsesjon til INR

Innlandet Nærradio A/L i Bardu fikk i går gladmeldingen om at radiostasjonen får fornyet radiokonsesjon fram til 2015. - Det er en stor dag for radioen. Nå kan vi begynne og utbedre sendernettet og radioen, sier styreleder Kjell Hovde.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

Innlandet Nærradio med sitt hovedkontor på Setermoen i Bardu, kan endelig ta fatt på nye syv år med konsesjon for Indre- Sør Troms.

I går ble det bestemt hvem som får drive lokalradio i vår region. I konsesjonsområdet som dekker Bardu, Gratangen, Lavangen og Salangen hadde Radio Bardufoss søkt om både allmennradio- og nisjeradiokonsesjon, men fikk konsesjon som nisjeradio. Innlandet Nærradio fikk konsesjon for allmennradio.

Kan satse for fullt

Det ble en gledens nyhet i går for Innlandet Nærradio. Det var en meget glad styreleder i radioen som i går kunne kommentere konsesjonstildelingen. - Dette har vi ventet lenge på i spenning. Dette betyr at vi nå satser for fullt. Vi må få opp sendernettet, og vi må se på det lokale innholdet i sendingene, sier styreleder Kjell Hovde overfor radioprogrammet "Midt på dagen". Hovde mener at store begivenheter som "Millionfisken" og Villmarksmessa er arrangement radioen bør være representert på. Om kort tid skal også Innlandet Nærradio ha årsmøte, og her vil konsesjonstildelingen også være et tema.

Annonse