Salangen-Nyheter

Salangen Høyre:

Først ute med liste

Terje Bertheussen er første kandidat på Salangen Høyre sin kommunevalgliste i år. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Tirsdag kveld hadde Salangen Høyre sitt års- og nominasjonsmøte. Ni navn er nå klar på kommunevalgslista til høstens valg. 1.kandidat og ordførekandidat er Terje Bertheussen (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Høyre er første ut med å ha ferdig kommunevalgslista foran høstens valg. - Vi var syv personer på års- og nominasjonsmøtet tirsdag. Vi er i dag 15 medlemmer i Salangen Høyre. Nominasjonen har pågått siden i høst, og jeg ble spurt på forhånd, slik at jeg fikk tenkt på det og også snakket med familien om det, og har derfor takket ja til den tilliten partiet har vist meg, sier Terje Bertheussen til nettavisen.

Program

Foreløpig har ikke Salangen Høyre fått ferdig sin valgprogram. - Programmet er ennå ikke klart nei, og vi vil nok vente til etter vi har fått stortingsproposisjonen, som kommer i mai, før vi endelig spikrer programmet. Dette for der at der gis det retningslinjer for pågående prosesser, som gjelder eventuell sammenslåing av flere kommuner. Ellers tar vi utgangspunkt i det lokale partiprogram vi har fra før, sier Bertheussen.

Ønsker flere

Bertheussen skulle ønske at det var flere som engasjerte seg i politikken. Spesielt damer. - Vi har prøvd å få flere damer og gjerne yngre mennesker inn i partiet, men det har liksom vært håpløst. Nominasjonsmøtet gikk rolig og helt udramatisk for seg, sier en engasjert listetopp Terje Bertheussen til nettavisen.

Her er Salangen Høyres kommunevalgsliste:

1. Terje Bertheussen

2. Bjørn Løkse

3. Nina Årvold

4. Are Apeland

5. Geir Vadstein

6. Lisbeth Løkse

7. Viggo Hansen

8. Karin Hauglid Zakariassen

9. Ronny Karlsen

- Nominasjonmøtet har vedtatt at 1. plassen forhåndsprioriteres (kumuleres)

- Terje Bertheussen er som listetopp også partiets ordførerkandidat.