Salangen-Nyheter

Arbeidet i Karavika har startet:

Første gravetak er gjort

Maskinfører Rainer Høyner (t.v), Ronald Martinsen og Bjørn Løkse synes det er godt å komme i gang med arbeidet på den nye veien i Karavika. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

KARAVIKA: På mandag startet arbeidet med den nye veien til det fremtidige boligfeltet i Karavika. Det er planlagt at det nye området skal romme 21 tomter.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 30.08.2017 kl 00:00

Det første spadetaket til utbyggingen av det fremtidige boligfeltet i Karavika har startet. Det er Sjøvegan Maskin og Transport som har fått oppdraget til å utarbeide veien fra eksisterende bebyggelse i Karavika og opp til snuplassen i enden av St. Hansveien. Daglig leder ved Sjøvegan Maskin og Transport, Cato Sørensen sier at dette oppdraget passet dem midt i blinken. - Det føles flott å få et oppdrag så nært og i tillegg i hjemkommunen våres. Dette sikrer oss jobb utover høsten, sier Sørensen fornøyd til nettavisen.

Første spadetak ble gjort mandag morgen, men i starten var det en del ungdommer som fjernet busker og trer. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Alfa omega

Det er Sjøvegan Maskin og Transport som kommer til å utføre hele arbeidet med utbredelsen av den nye veien. I begynnelsen har de gjort et samarbeid med Løkse Maskin som hadde en tilgjengelig anleggsmaskin som passet til å gjøre startarbeidet. Anleggsleder ved Sjøvegan Maskin og Transport, Ronald Martinsen kan informere at i begynnelsen av nyåret skal veien stå klar som anleggsvei, men skal bli ferdigstilt og asfaltert før sommeren til neste år. - Det blir alfa omega med nye tomter for å få flere tilflyttende i kommunen, sier Ronald avsluttende til nettavisen.