Salangen-Nyheter

Sindre er klar til kamp:

Første hjemmekamp

Sindre er klar til kampen i dag. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

IDRETTSHEIA: Sindre Bertin Pedersen er klar til årets første hjemmekamp på Idrettsheia. Han står allerede klar på tribunen for å heie frem favorittlaget SIF-Fotball, som i dag møter Ishavsbyen klokken 15.00.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Sindre Bertin Pedersen har allerede tatt på seg fotballdrakten og funnet frem fotballskjerfet, for han venter spent på årets første hjemmekamp på Idrettsheia. Han sier han vil stå på toppen av tribunen for å heie frem SIF-Fotball. - Det blir jo første hjemmekamp for Salangen denne sesongen!. Det blir en spennende kamp og guttene er tent på å slå Ishavsbyen. Ishavsbyen er et godt lag, men jeg er sikker på at vi har en sjanse å slå dem, sier Pedersen bestemt til nettavisen.

Blitt en maskott

Pedersen ble i fjor kåret til prisen "Årets Salangen-stjerne" av Salangen-Nyheter, etter å ha blitt stemt frem av favorittlaget sitt. Sindre Bertin Pedersen er en person som reiser land og strand for å følge hver eneste kamp, og jaggu har han planlagt å gjøre det samme denne sesongen også. - Jeg spilte på laget da jeg var liten og det var på Idrettsheia jeg vokste opp. Jeg var i Tromsø nylig for å få med meg starten av sesongen hvor det ble uavgjort for Salangen, men det var likevel en god start, sier Pedersen til nettavisen.