Salangen-Nyheter

Salangen IF Fotballs A-lag med:

Første hjemmekamp

Salangens a-lag i fotball er klare for årets første hjemmekamp på Idrettsheia. FOTO: STIAN KRISTOFFERSEN

IDRETTSHEIA: I ettermiddag lørdag kl. 15.00 spiller Salangens a-lag i fotball mot Stakkevollan IF på Idrettsheia. En hjemmekamp, der "gutan" skal sette standarden for kvalitet på Idrettsheia innenfor fotballens spill.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det hele starter enkelt og greit i formiddag, da a-laget vil stå ved inngangen til Rema 1000 på Sjøvegan og selge sesongkort til hjemmekampene på Idrettsheia, men også i tilegg selger de SIF- skjerf til alle interesserte. - Vi kommer til å stå der mellom kl. 11.00 til 12.30, sier Jørn Ivar Kroken på laget. Deretter går turen rett opp til Idrettsheia og forberedelse til årets første hjemmematch, og det mot Stakkevollan IF.

Har ett klart mål

Det er ingen tvil om at dagens hjemmekamp blir spennende. - Vi kommer til å gå ut å styre kampen fra start, og prøve å spille fotball slik vi vil. Dette er vår første hjemmekamp, og vi vil vise publikum at vi vil overbevise dem på Idrettsheia, sier spiller Jørn Ivar Kroken til nettavisen. Så gjentår det og se da om så skjer på Idrettsheia i dag kl. 15.00 !