Salangen-Nyheter

Salangen møtte Krokelvdalen:

Første hjemmetap i år

Salangens røde og hvitkledde herrer gjorde en god innsats for å prøve å sikre årets første hjemmeseier, men den muligheten glapp i de siste spilleminuttene av kampen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

IDRETTSHEIA: Salangens røde og hvitkledde herrer møtte Krokelvdalen hjemme på Idrettsheia til årets første hjemmekamp. Det endte dessverre i tap til hjemmelaget.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

78 betalende tilskuere møtte frem på Idrettsheia i vårsola lørdag ettermiddag, til årets første hjemmekamp for Salangen i 4.divisjon. Salangens eneste målscorer i denne kampen, og dagens kårede SIF- gutt var Martin Anthon Solhaug. Han sørget for kampens første mål etter 25 minutter. Det skulle vise seg og bli det eneste målet for hjemmelaget i både i første omgang, men senere også i hele kampen.

Salangen mistet grepet om kampen i de siste spillerminuttene på Idrettsheia lørdag. FOTO: ALEKSANDER WALØR.

Kom sterkere tilbake

Etter at pausen er ferdig, kommer Krokelvdalen i posisjon og i det 49 minuttet får de utligning til 1- 1 etter at keeper Jørn Ivar Kroken feilaktig slår ballen i eget mål, i følge dommer Niklas Løvheim. Men begge lag blir mer og mer angrepslystne mot de siste spillerminuttene og i det 84. spillerminutt kommer Krokelvdalens Runar Henriksen i posisjon, og sørget for at gjestene får ledelsen med 2-1 på Idrettsheia. Det blir også sluttresultatet når dommeren etter 3 minutter overtid blåser av kampen.

78 betalende tilskuere fikk med seg årets første hjemmekamp på Idrettsheia lørdag. FOTO: JON HENRIK LARSEN