Salangen-Nyheter

SIF-Ski forbereder til ny vintersesong:

Første trening i dag!

Nå begynner SIF-Ski med treninger for den kommende skisesongen. – Det blir treninger for alle aldersgruppene hver onsdag frem til snøen kommer, sier trener Kenneth Daleng. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Nå begynner SIF-Ski med treninger for den kommende skisesongen. – Det blir treninger for alle aldersgruppene hver onsdag frem til snøen kommer, sier trener Kenneth Daleng.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Salangen IF-Ski har den gleden av å invitere til en ny skisesong, og starter derfor opp med skitreninger fra og med i kveld, Kl. 18.15 i Salangshallen. Skitreningene er et tilbud til både gamle og nye skiløpere, fra barn fra 1. klasse, og opp til videregående. Kenneth Daleng ved SIF-Ski informerer om at treningsøktene på onsdag skjer i lag med Salangen IF Friidrett. – En del av treningen blir å være i lag. Vi gjør en del av de samme tingene, derfor er det greit å gjøre det på den måten. Også blir det flere oppmøte å være i lag med, sier Daleng fornøyd.

Oppslutning

Det blir treninger for alle gruppene hver onsdag Kl. 18.15 - 19.30 i Idrettshallen frem til snøen kommer. Gruppe 2 fra 10 år har også trening ute hver mandag Kl. 18.00 - 19.15, mens gruppe 3 mellom 13-16 år i tillegg trener ute på fredager Kl. 14.15 - 15.15. I følge Kenneth blir fredagsøktene bestemt etter hvor stor interesse det er. – Vi tilpasser og legger opp til det hvis det blir stort trykk, forklarer Daleng, som avslutningsvis informerer om oppstartsamlingen som skjer siste helga i oktober. – Det blir hjemmesamling helga 25. - 27. oktober. Vi bruker å ha dette hvert år der vi trener inne og ute med lek og bespisning i et sosialt sammenheng, sier Daleng og oppfordrer folk om å følge SIF-Ski på sine Facebooksider for mer informasjon som legges ut.