Salangen-Nyheter

Salangspolitikere stiller til debatt:

Første web-tv duell

SJØVEGAN: Valgdagen nærmer seg og Salangen-Nyheter har invitert toppkandidatene i Salangen til direktesendt web-tv debatt tirsdag 1.september kl 19:00. Debattleder er Ragnvald Storvoll, som har store forventninger til debattantene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Om to uker skal folk gå til urnene for å avgi sin stemme i årets kommune- og fylkestingsvalg. SN-TV har invitert ordførerkandidatene i Salangen til debatt i studio hvor politikerne får anledning til å svare på ulike spørsmål og hva som står sentralt i valgprogrammet for de forskjellige. - Jeg har store forventninger foran debatten, for jeg tror jeg blir å møte fem engasjerte og profilerte politikere i Salangen. Jeg håper at velgerne vil lære noe nytt om partiene og hva de står for. Det vil iallefall jeg. Samtidig skal de få anledning til å fortelle hvorfor det er viktig å stemme på akkurat de, sier Ragnvald Storvoll til nettavisen.

Skillelinjer

Partiene er i full valgkampmodus og partiprogrammene er klare, men folk lurer nok på om alle har tatt klart standpunkt i forhold til fremtidig kommunereform og hva det vil ha og si for Salangen?. - Det er klart at dette vil være et av temaene uten å røpe alle temaene jeg skal innom. Et annet spørsmål er jo også om hvor skillelinjene går mellom partiene i de forskjellige sakene. Dette kan være avgjørende og ha stor betydning for velgerne om hvem de vil stemme på.  Jeg oppfordrer folk om å følge med på debatten og sende inn spørsmål under sendingen, som jeg håper blir både interessant og avklarende, avslutter den engasjerte debattlederen.