Salangen-Nyheter

Coop Idrettsheia Cup:

Førstegang = suksess!

God stemning, latter og glade fotballspillere var stikkord for suksessen for Coop Idrettsheia Cup. FOTO: JON HENRIK LARSEN

IDRETTSHEIA: Helgas fotballturnering på Idrettsheia ble en gedigen suksess med over 30 påmeldte fotballag. - Dette har vært en suksess, sier turneringsansvarlig Per Inge Pedersen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Turneringen startet lørdag formiddag ved 10-tiden og pågikk helt fram mot kvelden lørdag. - Vi har over 300 fotballspillere her på Idrettsheia denne lørdagen. De er fordelt på 32 lag som kommer fra hele fylket og regionen, sier Per-Inge Pedersen til nettavisen. De lagene som reiste lengst for å delta på turneringen var Hamna og Blåmann fra Tromsø. - Vi har levert ut ett evalueringsskjema til alle lagens ledelse, som vi har bedt dem å fylle ut om turneringen før de forlater, så vi vil få mange tilbakemeldinger å jobbe med fremover, sier Per-Inge Pedersen som lørdag formiddag var kjempeglad for deltakelsen og fotballgleden som runget utover Idrettsheia.

Ikke stilte opp

Pedersen var derimot mer skuffet over at lokale lag fra nabokommunen ikke stilte opp på turneringen i år. - Vi har ingen lag her fra Lavangen, Bardufoss og Sørreisa. Så dem savner vi. Vi hadde håpet at de meldte seg på noe slikt som dette, sier Pedersen. Han håper lagene stiller til neste år. Også 30-40 frivillige har vært med på å gjøre turneringen i helga mulig på Idrettsheia. - All ros til de som stiller opp her på arrangementet og skaper rammen for de som kommer som gjester til oss, sier Per- Inge fornøyd. Coop- butikkene i regionen var sponsor til turneringen. - Det ligger jo i navnet vårt at vi har en god sponsor med oss, som er de lokale Coop- butikkene her i regionen. Spesielt god hjelp har vi fått fra Jimmy Treland og Agnar Magne Fossbakk.

Mens ungene spilte på fotballbanen var det mulighet for foreldrene til å sitte på benken og nyte en god kopp kaffe. FOTO: JON HENRIK LARSENPotensiale

Nettavisen pratet med flere som deltok på turneringen, av både trenere og spillere. De håper alle at turneringen er kommet for å bli denne helga i september. - Vi skal vokse over tid. Kanskje til neste år ordner vi noe underholdning i Astafjordhallen under turneringen, slik at spillere som venter på kamper kan gå ditt på kino eller diskotek, sier Per-Inge Pedersen som har tydelige drømmer for neste år - allerede.Se videoinnslag fra turneringen i helga: