Salangen-Nyheter

Julemesse med forestilling:

Forsvunnet nissedrakt

Kristine Eilertsen (t. v.) og Knut Erik Samuelsen ser frem til forestillingen. FOTO: PER ASBJRØN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Elevene i 8. og 9. trinnet ved Salangen skole skal arrangere julemesse på Salangen skole for å markere avslutningen på første halvåret på skolen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I neste uke blir det julemesse i Salangen kulturhus når 8. og 9. trinnet ved Salangen skole inviterer til koselig førjulskos. Her blir det forestilling av valgfag Sal og Scene, utstilling av valgfag Design og Redesign, og salg av produkter fra elevene i Arbeidslivsfaget. Valgfaget Mat og Helse har ansvaret for kafeen og kjøkkenet. - Vi arrangerer dette for kosen sin del, at alle elevene finner på noe rett før juleferien, sier elev Knut Erik Samuelsen.

Hvem har tatt niseedrakten

Knut Erik Samuelsen og Kristine Eilertsen er noen av elevene i Sal og Scene som ser frem til forestillingen. Forestillingen heter «Den forsvunnede nissedrakten» som er skrevet av Gunnar Sæbø. -  Forestillingen handler om en nissedrakt som blir tatt av noen røvere. Jeg skal være røver og jeg har pugget alle replikkene mine, sier Samuelsen og ler. Kristine Eilertsen har rollen som Sherlock nummer 2 og hun sier det blir gøy å kunne ha en forestilling i kulturhuset. - Jeg trur det skal bli artig. Vi er vel opp i mot 20 elever som skal være på scenen, sier hun til nettavisen. Julemessen blir å være 15. desember kl. 18.00 i Salangen kulturhus.

ANNONSE
Annonse