Salangen-Nyheter

Tromsø-bandet Durmål gjestet Salangen:

Fortryllende folketoner

Jonas Karlsen drømte seg bort på trommene hvor stikkene lekte seg mellom rytmene. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Når mørket senket seg stille over Salangen, våknet det til liv hos Kåre på Kaia. Der holdt nemlig Tromsø-bandet Durmål en vanvittig god konsert, og med sine folkelige toner vekket de høstfølelsen hos folket.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Bandet som har gjort seg smålig kjent med å spille folkelige toner blandet med pop tok turen innom Salangen for å holde en fortryllende konsert på Sjøvegans egne retrokafé. - Vi er for øyeblikket på en Europa-turné, hvor vi holder oss til Troms, sier vokalist Eline Åsbakk etter at de spilte første låten deres, og gikk videre med deres koselige singel "Æ vet". Det var tydelig at publikum nøt folketonene som de har spesialisert seg i, og de fikk også høre noen av salmene deres som slo godt ann blant de besøkende.

Det var fortsatt plass til litt flere gjester, men samlingen viste fortsatt mye glede for musikken til Durmål. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Angret litt

Undertegnede fikk kontakt med bandet, og alle medlemmene var enige på en vesentlig ting når vi snakket med dem. - Vi angrer på at vi ikke kom tidligere til Salangen. Det er et fantastisk vakkert landskap her, og høstfargene kombinert med solnedgangen slo pusten av oss når vi kom, sier dem fornøyd til nettavisen. Bandets bassist, Christo Stangness forteller at det ikke er å legge skjul på at de kanskje blir å ta turen tilbake til Salangen igjen etter at de er ferdig med sin "europa-turné", hvor neste konsert på lista er Harstad. - Alle blir å dra til Harstad etter denne konserten, unntatt Eline som skal besøke familien sin her i Salangen, sier Stangness avsluttende nettavisen, og gleder seg til et gjensyn i framtiden.