Salangen-Nyheter

- Det går fremover:

- Fortsatt mye igjen!

Andreas Utstøl har store forventninger til utviklingen til Garsnes Brygge. FOTO: ANDRÉ SÆTHERSKAR

SJØVEGAN: De nye boplassene på Garsnes Brygge tar form for hver dag som går. Nå nærmer det seg sluttfasen. Daglig leder, Andreas Utstøl forteller det er viktig å bruke lokale bedrifter til arbeidet. - Det er et lokalt prosjekt og da må vi bruke lokale bedrifter, sier Utstøl.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det har blitt bygget rorbuer og leiligheter på Garsnes Brygge i rekordfart. - Vi skal prøve å ha de to første leilighetene ferdig til påska om vi klarer det. Men alle leilighetene skal stå ferdig i slutten av april. Da har jeg ikke beregnet med det utvendig som skal jobbes med, planting og blant annet molloen, kommenterer Andreas Utstøl til nettavisen.

Selv om bygningene ser nokså ferdig ut på utsiden, er det mye som gjenstår på innsiden. FOTO: ANDRÉ SÆTHERSKAR

Høy investering

Dette er en stor investering for Garsnes Brygge, men Utstøl understreker at det er nødvendig for de planene han har for fremtiden. - Vi har veldig stor tro på at det er dette som skal til for å få til en helårig virksomhet. Vi har allerede bra med booking, noe som er årsaken til at vi kan begynne med dette. I tillegg har vi en avtale om langtidsutleie til Salaks som skal inn med masse arbeidere som trenger overnatting og mat, fortsetter Utstøl til nettavisen.

Bygningene tar form, og vil etter planen stå ferdig i april. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN