ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Med støtte fra Høyre og KrF:

Fortsetter som ordfører

Sigrun Wiggen Prestbakmo fortsetter som Salangens ordfører i de kommende fire årene, med støtte fra Salangen Høyre og Salangen KrF. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Søndag kveld ble det klart at Sigrun Wiggen Prestbakmo i Salangen Senterparti (bildet) fortsetter som Salangens ordfører de kommende fire årene. Dette med støtte fra Salangen Høyre og Salangen KrF.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Partiene hadde møte søndag kveld, der partene kom til enighet. Salangen Høyre velger å fortsette å støtte Salangen Senterparti i kommende periode, slik de har gjort i forrige kommunestyreperiode. Nytt i kommende periode, er at Salangen KrF også vil støtte Senterpartiet med ordførervervet. Men alle partiene understreker at samarbeidet er rent valgteknisk. Politisk vil partiene jobbe ut fra eget politisk ståsted fra sak til sak.

Velges 19.oktober

Offisielt skal samarbeidet mellom de tre partiene formaliseres i kommunestyremøtet den 19.oktober.  Avtalen sikrer alle de tre partiene representasjon i formannskap, levekårutvalg og ressursutvalg. Senterpartiets Sigrun Wiggen Prestbakmo blir ordfører i perioden 2015-2019. Høyres Terje Bertheussen blir varaordfører. Anne Vestermo Nesje representerer KrF i kommunestyret og formannskapet i perioden 2015-2019.

- Glad for enighet
Sigrun Wiggen Prestbakmo er glad for avtalen som ble gjort søndag. -

- Glad for enighet

Sigrun Wiggen Prestbakmo er glad for avtalen som ble gjort søndag. - Jeg er glad for avtale om valgteknisk samarbeid, og gleder meg over muligheten til å få lede et bra kommunestyre de neste fire årene. Er glad for at partiene Høyre og KrF har kjørt prosesser i egne rekker og at det ble konkludert med at de ville gå i valgteknisk samarbeid med oss i Senterpartiet. Jeg ser fram til perioden, ser ut som et flott kommunestyre. Mange nye ansikter, noen erfarne, gir grunn til tro på gode diskusjoner og gode beslutninger. Vi ønsker at alle skal oppleve arbeidet som meningsfullt, sier Sigrun W. Prestbakmo til nettavisen søndag kveld.

Anne Nesje blir representant for nyoppstartede Salangen Kristelig folkeparti i formannskapet og kommunestyret. FOTO: KRF