Salangen-Nyheter

Skal bli mer attraktivt:

Forventer flere gjester

Mazhar Iqbal (innerfelt) regner med at det blir en økning med gjester de neste fredagene mot jul. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Mazhar Iqbal (innerfelt) regner med at det blir en økning med gjester de neste fredagene mot jul. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Mazhar Iqbal har i en periode forsøkt med ekstra åpent på starten av helgene ved Mix Sjøvegan. - Det har fungert bra på fredager, spesielt hvis det skjer noe i sentrum, forteller Iqbal.

Publisert:

Annonse
Annonse

På Mix Sjøvegan dempes lyset hver fredag etter klokken har passert 22.00. Dette er ikke for at det er stengetid, men for å gjøre klar den koselige selskapsstemningen som innebærer i en nattåpent. Stearinlysene plasseres ut og den koselige kveldssjarmen oser ut av bygget fram til klokken passerer 02.00 etter midnatt. Mazhar Iqbal innførte denne pubkvelden i sommer for å se om det var et publikum for det, og resultatet er krystallklart. - Vi prøvde å ha langåpent både fredag og lørdag, men det var fredagene som desidert var mest populær. Spesielt hvis det skjer noe i Sjøvegan som får folk ut fra hjemmet, forteller Iqbal til nettavisen.

Forventer økning

Første søndag i advent er rett rundt hjørnet, og allerede har det blitt arrangert flere julebord, julekonserter og ellers førjulkos som trekker folk ut. Dette mener Iqbal blir å ha en betydelig effekt på fredagskveldene deres. - Jeg forventer en liten økning framover, siden det skjer mye i desembermåned. Det bruker også å være mye folk ute i romjula, så vi har noe godt å tilby dem også, forteller Iqbal og legger avsluttende til at langåpent-prosjektet er langt i fra fullført. - Vi jobber mye med å gjøre alt vi har å tilby mer attraktivt. Det er fortsatt mye som gjenstår, men det har vært positivt så langt uansett, avslutter Iqbal.