Salangen-Nyheter

Stor fornøyd artist:

- Forventet ikke så mye

Ronald Alertsen blir hyllet av artisen Arne Brændeland etter arbeidet med hans siste album. ARKIVFOTO: ESPEN BLESS STENBERG

SJØVEGAN: Tromsø-musikeren Arne Brændeland har hatt et tett samarbeid med salangsværingen Ronald Alertsen i Utsikten Studio, i forbindelse med hans nye album. Artisten kunne ikke vært mer fornøyd med samarbeidet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Arne Brændeland har jobbet mye med sitt andre album som skal slippes ut på nyåret. Mye av låtene er spilt i Salangens eget lydstudio, hjemme hos Ronald Alertsen på Tofta. Brændeland kunne fortelle at han er veldig fornøyd med resultatet og gir mye skryt til Ronald Alertsen som er eier av Utsikten Studio. - Han likte resultatet og det er viktig for oss at låtene falt i smak. Det er selvfølgelig artig å høre at han er såpass fornøyd, ler Alertsen til nettavisen.

Ane Brun som vokalist

Brændeland sendte en etterspørsel til artisten Ane Brun for å bidra som vokalist. Etter at Brun fikk høre hva de hadde klart fikk Brændeland et positivt svar. - Vi sendte et ferdig komponert sang til Ane Brun, og hun ble imponert og forventet ikke så mye i fra vår side. Det er veldig gøy å kunne jobbe med så store artister, ler Alertsen avslutningsvis til nettavisen.