Salangen-Nyheter

Vellykket arrangement:

- Fotball er gøy!

Torgrim og Brynjar spiller for minigutter. FOTO: WENCHE KANSTAD

SJØVEGAN: Ikke så nøye med hvor mye som er vunnet eller tapt, - det er fotballen som betyr noe.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Mange barn på banen, mye lyd, og mye liv. Plutselig høres et dunk, og noen som gråter - helt vanlig med litt knall og fall på en slik dag, forteller noen av de voksne som er med.

Barna selv er kjempefornøyd med dagen, men resultatet så langt etter de kampene de har spillet, er de ikke helt sikker på. Etter å konsultere de voksne litt, får de klarhet i at SIF minigutter har spillet tre kamper, og stillingen er 2 vunnet, og en tapt.

Proff

Målet til Torgrim og Brynjar er henholdsvis Liverpool og Manchester U. Så det er svært tydelig at fotballinteressen ikke er noe som skal legges på hylla i første omgang. Guttene synes det er artig å spille, og delta på kamp på Idrettsheia. - Det beste med dagen idag er fotballen, forteller Torgrim og Brynjar entusiastisk.

Coop hadde salgstelt unger arrangementet. FOTO: WENCHE KANSTAD

Vellykket

Kjell Ole Myrvoll er en av vertsskapet under kampen. Han forteller om svært gode tilbakemeldinger fra både spillere, og voksne. - Baneforholdene, oppmerkingene, og strukturen i det hele, har vi fått utrolig god tilbakemelding om, sier han til nettavisa. Å spille på kunstgress-bane er artig, forteller en av de ivrige spillerene.

ANNONSE
Annonse