Salangen-Nyheter

Ser fram til tre fotballkamper i helga:

- Fotball i go' været!

På bildet: Daglig leder i SIF Fotball, Ronny Jørgensen (innerfelt) ser fram til en fin fotballhelg i go'været. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Lørdag er det toppkamp med Salangens damelag og Hardhaus fra Narvik. Disse lagene ligger som nr. 1 og 2 på tabellen, så tilskuerne kan glede seg til en spennende fotballkamp. I morgen søndag er det derimot kamper både i 3.divisjon og i 4.divisjon herrer.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er en meget aktiv fotballhelg, da det i dag lørdag skal være toppkamp mellom Salangens damelag og Hardhaus fra Narvik, klokken 15.00 på Idrettsheia. Som vanlig blir det mulighet for å kjøpte seg noe å spise og drikke mens den intense kampen mellom damelagene tar plass på banen.

Herrene i vinden

I morgen søndag er det også duket for fotballkamp på Idrettheia. I morgen skal nemlig Salangens herrelag i 3.divisjon spille mot Tromsø 3 klokken 15.00, og så skal herrene i 4. divisjon spille mot Stakkevollan klokken 17.00. Det er altså stor aktivitet på banen gjennom hele helgen, og tilskuere har mye å glede seg til. - Vi ser frem i mot ei spennende og underholdende fotballhelg, og oppfordrer publikum til å møte opp på Idrettsheia, forteller daglig leder i SIF Fotball, Ronny Jørgensen til nettavisen.