Salangen-Nyheter

Salangens siste hjemmekamp:

Fotballkamp på WebTV

I morgen lørdag kl. 15.00 skrives det historie i Salangen. Da skal nettavisen web-tv overføre den siste hjemmekampen for Salangen sitt 3.divisjonslag. - Dette blir spennende og bra, konstaterer nettavisens redaktør Jon Henrik Larsen (bildet)

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Grunnlaget for overføringen er at det er siste hjemmekamp for 3.divisjonslaget i år. - Nettavisen ønsker å overføre denne kampen, ettersom vi har fulgt herrene på 3.divisjonslaget til Salangen i år, med oppdatering fra hver hjemmekamp. Derfor så er det en gylden mulighet å sende dette direkte ut til folket på Web-TV, sier nyhetsredaktør Jon Henrik Larsen i nettavisen. Han i lag med Are Apeland skal sørge for at sendingen kommer på lufta lørdag ettermiddag. - Vår målgruppe med overføringen er de som ikke er i Salangen, og kan se kampen og føle stemningen som er på Idrettsheia under en slik kamp, sier Larsen.

Flere overføringer

Nettavisens satsing på web-tv sendinger har nærmest eksplodert etter kommunestyreoverføringene. - Folket har funnet en ny måte å kunne være tilstede, der det skjer, når det skjer, som forøvrig er nettavisens motto, sier Jon Henrik. Han ser framover med web-tv satsingen og har tro på at flere overføringer fra kamper på Idrettsheia i framtiden. - Ja, vi skal overføre denne siste hjemmekampen, i tilegg til at vi skal overføre åpningen av kunstgressbanen den 8.oktober, avslutter Larsen.

Følg med sendingen på Web-TV førstkommende lørdag fra kl. 14.30 med intervjuer osv.