Salangen-Nyheter

Fotballskolen ble avsluttet i går:

Fotballsuksess på Heia

På bildet: Fotballskolen på Idrettsheia har hatt 100 påmeldte unger siden mandag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Klokken 18.00 onsdag ettermiddag ble årets fotballskole avsluttet på Idrettsheia. Da hadde 100 unger deltatt siden mandagen på fotballarrangementet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Ungene har lært seg nye fotballtriks og spilt fotballkamper i fleng de tre siste dagene. Ungene har fått ulike rekvisitaer fra Tine som de kan bruke i tiden fremover.  - Vi har hatt et godt oppmøte på årets fotballskole. Det har vært nøyaktig 100 påmeldt i år. Ungene har kommet fra Salangen, Lavangen, Bardu og Dyrøy, forteller daglig leder i SIF Fotball, Ronny Jørgensen til nettavisen.

Fikk diplomer

Når fotballskolen onsdag kveld ble avsluttet fikk alle ungene sin respektive diplom etter å ha deltatt. Det er Salangen egne a-lag, b-lag og damelag i fotball som har vært instruktører på fotballskolen igjennom uken. - De har gjort en kjempejobb, til tross for at mange av dem har hatt jobb på siden av, sier Ronny Jørgensen i SIF Fotball.

På bildet:

Det har vært fullt mulig og skimte ekte fotballglede på Idrettsheia igjennom de tre siste dagene. FOTO: JON HENRIK LARSENØkonomisk gevinst

Det og arrangere fotballskole for åttende gang, er en delt følelse for SIF Fotball. - Det er mye arbeid med å koordinere alt sammen før og under fotballskolen. Men vi gjør det jo av  to grunner. For det første for å skape fotballaktivitet blant de unge, men samtidig også få skaffet kjærkomne kroner på rundt 50.000 til fotballklubben, sier daglig leder Ronny Jørgensen til nettavisen.

Til neste år

Ungene som nettavisen møtte på gressmatta onsdag ettermiddag syntes det var tøft og være på fotballskolen, og at det og lære nye triks var enda tøffere. Ronny Jørgensen vet at fotballgleden er tilstede for alle ungene. - Det er ingen tvil om at de har det kjempeflott her. Spesielt når de skårer mål er det jo masse glede og se, sier Jørgensen. Han understreker at SIF Fotball kommer til å arrangere fotballskole - også til neste år.