Salangen-Nyheter

Verdens aktivitetsdag 4. mai:

Fredag blir det gå-bingo!

Folkehelsekoordinator i Salangen Jorun Utne ønsker alle hjertelig velkommen til gå-bingo den 4. mai. – Pensjonistforeningen disker opp med kafé, ringspill og lotteri. Premietrekning blir i Strandsenteret klokken 14.30, og det blir også utdelt en liten gevinst til alle som får bingo! ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Verdens aktivitetsdag er 10. mai, men faller i år på en helligdag. Derfor inviterer Salangen kommune og Salangen Pensjonistforening til markering av dagen fredag 4. mai fra klokken 11.00 til 15.00.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Den 10. mai er Verdens aktivitetsdag, men ettersom dagen også faller på en helligdag er det satt markering for Verdens aktivitetsdag til fredag 4. mai. – Dagen oppfordrer til økt hverdagsaktivitet og jeg som folkehelsekoordinator synes derfor dette er en suveren markering! Bingoen er lagt opp så absolutt alle kan delta, ung som gammel, med barnevogn eller rullator. Skikkelig lavterskel-bingo. Pensjonistforeningen og jeg håper flest mulig tar seg turen for litt ekstra hverdagsmosjon og for hyggelig samvær over en kaffe i Strandsenteret, opplyser folkehelsekoordinator, Jorun Utne til nettavisen.

Noen år siden sist

Leder i Salangen Pensjonistforening Inger Evensen skryter varmt over folkehelsekoordinatoren som hele tiden har vært positiv til å få gå-bingoen opp å gå igjen. – Det er noen år siden sist vi hadde det, og det er jo veldig bra at det nå er fått til igjen. Det setter pensjonistforeningen veldig pris på. Det er pensjonistforeningen som står for dette arrangementet og blir å selge kaffe, kaker og loddbok. Vi har mange fine gevinster og håper mange er med å støtte opp om dette, forteller leder for pensjonistforeningen, Inger Evensen til nettavisen.