Salangen-Nyheter

To tøffe damer på scena:

Fremla Polar Sky for KLP

Ordfører i Salangen kommune, Sigrun Wiggen Prestbakmo og administrerende direktør for Microsoft Norge, Kimberley Lein-Mathisen fremla i går Polar Sky prosjektet til Salangen, Lavangen og Gratangen under deres foredrag Teknologi som vil endre kommune-Norge under KLP sin konferanse i Trondheim.

SJØVEGAN/TRONDHEIM: Ordfører i Salangen kommune Sigrun Wiggen Prestbakmo er for tiden i Trondheim på KLPs konferanse. Hun skal blant annet sammen med adm. direktør i Microsoft Norge legge frem Polar Sky.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Slangen-ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo er i disse dager i Trondheim på KLP sin konferanse. Ett av temaene her er grenseløse løsninger, og en av Prestbakmo sine oppgaver var å holde et foredrag sammen med ingen ringere enn administrerende direktør i Microsoft Norge, Kimberley Lein-Mathisen. Her var Sigrun med for å presentere Salangen, Lavangen og Gratangen og Polar Sky prosjektet. – Det var veldig spennende å stå oppe på scenen å holde foredrag sammen med Kimberley Lein-Mathisen, og Polar Sky så ut til å vekke mye oppsikt. Det ser ut til at det er flere og flere kommuner som tenker i den retningen, og det er ekstra spennende at vi tre kommunene Salangen, Lavangen og Gratangen er de første i landet som gjør det, forteller ordfører i Salangen kommune, Sigrun Wiggen Prestbakmo.

– En fin markering på 8. mars

At konferansen falt på kvinnedagen var ren tilfeldighet, men Salangen-ordføreren forteller at det var et ganske kvinnepreget program. – Først på scenen i dag var kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland fra Høyre, så kom etter hvert også leder for FrP, Siv Jensen. Under foredraget som hadde tittelen "Teknologi som vil endre kommune-Norge" var også ledet av to sterke og stolte damer; ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo og Adm. direktør for Microsoft Norge, Kimberley Lein-Mathisen. – Det var nok bare ved tilfeldigheter at det var så mange kvinner på tapetet i dag, men det var jo en veldig fin måte å feire kvinnedagen på, sier Prestbakmo i intervju med nettavisen.