Salangen-Nyheter

Ungdomsrådet i Salangen møtes:

- Fremtidens ungdom

Leder i ungdomsrådet Sander Karlsen (t.v.) og representat fra ungdomsrådet i Millionfisken Susan Hellum jobber hardt med å skape god trivsel i Salangen. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Onsdag hadde Ungdomsrådet i Salangen sitt andre møte etter valg av nytt styre, og Salangen-Nyheter tok turen innom for å høre hvilke planer de har for tiden fremover.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Sander Karlsen er leder av det nye styret til ungdomsrådet i Salangen, og sammen med resten av representantene ønsker de å jobbe med å skape et positivt miljø for ungdommene i Salangen og skape tilbud som ungdommene kan benytte seg av. Noe av det Ungdomsrådet arrangerer er UKM Salangen, og «Ta Sjansen» under Millionfisken. Susan Hellum forteller i den forbindelse at hun som Ungdomsrådets representant i Millionfisk-komiteen også vil arbeide aktivt for å tilrettelegge for ungdommenes deltakelse i Millionfiskens arrangementer og aktiviteter. - Jeg tenker da spesielt på arrangementet «Ta Sjansen», men vi arbeider nå også for å få en kjent ungdomsartist utenfra til Millionfisken. En artist med bred publikumsappell for ungdommen, sier Hellum.

Gjenåpner Velve

Det har den siste tiden vart snakket om å få «Velve» tilbake igjen som en møteplass for ungdom i Salangen. Dette er noe som Røde Kors Ungdom har tatt tak i den siste måneden, og Ungdomsrådet skal inn i et møte med Røde Kors Ungdom for å se på om de i et samarbeid kan få gjenåpnet Velve. - Det er vel egentlig ikke så veldig mye som mangler for å få dette til. Det behøves kun folk som kan ta i et tak, og skape aktivitet, forteller Sander Karlsen.

Ungdomsrådets andre møte så langt tok plass på Velve, som de også ønsker å få i gang igjen. FOTO: ALEKSANDER WALØR

På Facebook

Ungdomsrådet i Salangen vil være tilgjengelig på Facebook-siden i tiden framover. Den heter «Ung i Salangen», og er åpen for alle. Ungdomsrådet ønsker å bruke Facebook-siden som en informativ oppslagstavle for sine aktiviteter, og lese oppdaterte nyheter fra Ungdomsrådet. - Dersom bedrifter og organisasjoner i Salangen ønsker å bruke Facebok-siden til å gi ungdomsrelatert informasjon, så er de hjertelig velkommen til å komme med dette. Om noen vil ta kontakt direkte med Ungdomsrådet, så er det bare å ringe meg!, avslutter Karlsen til nettavisen.

ANNONSE
Annonse