Annonse
Salangen-Nyheter

Ungdommer i Salangen kan melde seg på

Friluftsskole i sommerferien

Friluftsskolen arrangeres i slutten av juli, og det er enda tid til å melde seg på.

Friluftsskolen arrangeres i slutten av juli, og det er enda tid til å melde seg på.

Salangen kommune i samarbeid med SIF idrett inviterer til friuftsskole 27.-29.juli.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Gratis tilbud

Friluftsskolen er et ferietulbud for barn og ungsom i alderen 10-13 år (5.-7.klasse). Friluftsskolen arrangeres på dagtid over tre dager og er et gratis tilbud. En av lederne av friluftsskolen, folkehelsekoordinator i Salangen kommune, Karla Sende forteller til nettavisen at det enda er plass

- Det er jo noen uker til friluftsskolen starter og det er enda ledige plasser. Ungdommen må gjerne melde seg på, sier hun.

Mange spennende aktiviteter

Oppmøtetidspunkt er 09.00 (gjerne litt før) og dagene avsluttes kl.15.00. Karla Sende forteller om innholdsrike dager for de som deltar på friluftsskolen.

- Vi skal til Polar Park. Det skal også være grottevandring i Salangen, sier Sende.

* Saken fortsetter under bildet*

Folkehelsekoordinator Karla Sende håper mange unge melder seg på til friluftsskolen i sommer i Salangen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Smittevern

Friluftsskolen varer i tre dager (tirsdag- torsdag). Friluftsskolen gjennomføres med noen smitteverntiltak.

- Deltakerne må ta med mat selv. Vi skal spise sammen, men kommer ikke til å lage felles mat, sier Sende. Det blir i tillegg regelmessig håndvask, desinfisering av felles utstyr.

Påmelding

For påmelding kan man få på nettsiden www.deltaker.no. Skriv inn sted, trykk på søk og klikk deg inn på arrangementet og meld deg på.

- Dersom noen ikke skulle få det til, kan de ta kontakt med meg, så skal jeg hjelpe, sier Karla Sende. Hun legger til at dette er et fint tilbud og at hun krysser fingrene for at mange melder seg på.

Oppmøtested vil komme senere og program vil bli sendt ut i forkant av friluftsskolen. Det blir også sendt ut en smittevernveileder sammen med program for friluftsskolen. Det er viktig at denne leses og følges.

Annonse