Salangen-Nyheter

Elever med sommeraktiviteter

Frisbee på U4

Michael Mikkelsen (t. v.), Maiken Andreassen og Sara Rørstrand ønsker de kunne gjøre mer av dette. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Michael Mikkelsen (t. v.), Maiken Andreassen og Sara Rørstrand ønsker de kunne gjøre mer av dette. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Elevene i 3. klasse ved Salangen skole var i går ute på U4-området og hadde sommeraktiviteter. Elevene spilte frisbee og badmington, men det var likevell frisbee som var favoritten til elevene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

I går var 3. klasse ved Salangen skole ute på U4 området og hadde sommeraktiviteter, nærmere bestemt spilte de frisbee og badmington. Selv om de små vindkastene kunne skape utfordringer var likevel barna ivrige på området. Elevene kunne ikke svare på hvem som var den beste med i frisbee, unntatt Maiken Andreassen som var sikker på at det var henne. - Det er stor konkurranse i klassen og jeg kan kaste veldig langt, sier hun og kaster frisbeen. Eleven Michael Mikkelsen ble imponert over kastet. - Det var langt, sier han.

Elevene likte seg på U4 område med sommeraktiviteter. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Artig med sommeraktiviteter

For Sara Rørstrand handlet det hele om å kaste frisbeen lengst som mulig. - Å kaste den langt sånn at andre må løpe, slik at du kan ta en lang fortjent pause. De gjør det samme mot meg når de kaster den i retur og da blir jeg bare sur, sier hun og ler. Michael syntes det var veldig gøy på U4, men han sier at han trenger mer øvelse. - Jeg er den dårligste i frisbee i hele klassen. Når jeg skal kaste den så flyr den bare vekk fra dem, sier han og smiler.

Samarbeid

Mats Olsen spiller ikke vanligvis frisbee i fritiden, men etter i dag skal han vurdere på å skaffe sin egen. For Olsen handlet det ikke om hvem som kastet lengst eller best, for han var det samarbeidet som var det viktigste. - Det er gøy å kaste til hverandre. Se hvor lenge vi klarer før noen mister den, sier han.

Annonse