Salangen-Nyheter

Skader på varer for 30.000 kroner:

Frustrert over hærverk

På bildet: Butikksjef på Felleskjøpet, Lars-Kai Nordmo ser på sekkene som er kuttet opp av kniv. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Butikksjef for Felleskjøpet på Sjøvegan, Lars-Kai Nordmo (bildet) er frustrert og lei seg etter at pøbler natt til lørdag i forrige uke har skåret opp flere gjødselsekker bak butikken.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var et leit syn som møtte de ansatte på Felleskjøpet på Sjøvegan lørdag morgen når de kom på jobb. Flere sekker med ulike innhold fra gjødsel til plantejord var oppskåret og tømt utover bakken. I tilegg hadde sommerteltet til butikken blitt oppskjært på en vegg. - Dette er skader for rundt 30.000 kroner. Jeg er skuffet over de som har gjort dette. Disse varene er ikke salgbare lengre. Det er rent tap for oss, sier Lars-Kai Nordmo til nettavisen.

På bildet:

Også disse sekkene med innhold som brukes i fjøset, ble kuttet opp i løpet av natt til lørdag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Ønsker kontakt med unger

Butikksjefen på Felleskjøpet har fått flere tips fra folk som har sett unger rundt butikken på fredag etter stengetid. - Jeg ønsker at de ungene tar kontakt med meg, slik at vi får ryddet opp i dette. Hvis noen tilstår, er jeg villig til å ikke anmelde saken til politiet, som forøvrig har vært her i dag og tatt bilder, sier Lars-Kai bestemt.

Skuffet

Han er veldig skuffet over de unge menneskene som kan stå bak hærverket. - Jeg kan ikke tenke meg at det er voksne personer som går rundt med kniv og kutter opp sekker slik som det er gjort her. Dette er pøbelstreker. Jeg blir skuffet over slikt, siden jeg støtte opp om ungdomsaktiviteter i Salangen på mange måter, sier Lars-Kai Nordmo.

På bildet:

Skadene på hærverket er kalkulert til rundt 30.000 kroner, og varene kan ikke selges videre. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Vurderer vakthold

Etter hendelsen fredag ettermiddag/kveld vurderer nå Lars-Kai Nordmo å bruke det nye vaktselskapet i Salangen til å følge med rundt butikken, utenom stengetid. - Det er for dumt at man ikke skal få ha tingene stående i fred her. Vi må kanskje gjerde det inn i fremtiden, sier Nordmo som håper at synderen(e) melder seg raskt.